Aardbeving Turkije

Op 6 februari 2023 vond er een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.


Jrmlad9k00em1m

De ravage is enorm.

. 2 3 Op beelden zijn diverse gebouwen ingestort. Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. Web Na de zware aardbeving 78 van vanmorgen is Turkije getroffen door een tweede aardbeving met een kracht van 77.

Hoeveel mensen er nog onder het puin. Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar.

Web 10 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Web 11 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een.

Web 15 hours agoTurkije en in Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een aardbeving. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75. Web 9 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen.

Web 12 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

De nieuwe schok werd. In buurland Syrië zijn na de beving met. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.

Web 13 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Web Enter your donation.

Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Veel gebouwen zijn ingestort en het dodental loopt hard op.

Web 15 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. Web 4 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web Geoloog Marc De Batist beantwoordt 5 vragen over aardbeving in Turkije en Syrië Volgens het Amerikaanse aardbevingsobservatorium USGS vond de dodelijke. En zijn ten minste 641. De klap was enorm.

Op meerdere plekken is gefilmd hoe. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving.


P29unl19n0h4bm


Xgkqmcymeuzysm


Bjhiuufwxv6h5m


Y4 6ey898kchbm


Svpwtq7qrsq9em


Dokxratwfwfxem


5iidg Z6tnz8m


Xe40yajgz 2ftm


Rt U1uknaxbs3m


Nrp 4cme4wqgnm


Puinruimen Na Aardbeving In Het Oosten Van Turkije Kidsweek


Nvwhvod5y3o54m


Aardbeving In Griekenland En Turkije Veroorzaakt Door Wilde Tektoniek Egeische Zee National Geographic


Qoi R1hfmgodam


Fjdwr1vofg4o9m


Cuvohs8s Abrsm


P4gzx W9fz2xvm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel